Ingen Micke Nilsson i Klubben…

Då var det klart, det som man trots allt har fruktat ett tag. Mikael Nilsson återvänder inte hem till HBK, utan valde idag att skriva på för danska Bröndby.


Som sagt jag är inte förvånad, och inte något vidare besviken heller faktiskt. Jag har aldrig riktigt trott på att Micke skulle välja att skriva på för HBK, det känns något år för tidigt. Men man har förstås alltid hoppas, och lite besviken blir man förstås. Bara glad att han inte skrev på för någon annan allsvensk klubb, som t.ex. Malmö som det har ryktas om. Har ju sagt det redan innan att HBK inte kan tävla med danska klubbar ekonomiskt, särskilt inte med en av de största. Utan skulle Micke ha valt att gå till HBK så skulle det inte ha varit för pengarna, utan av andra skäl.


Han har skrivit på ett treårskontrakt med Bröndby. Jag tror inte han kommer att skriva på något nytt kontrakt med dem efter det. En utländsk spelares inkomstskatt, som till en början är väldigt låg, höjs markant efter tre år i Danmark, och det finns många exempel på svenska spelare som spelare tre år i Danmark och sedan flyttar. Så därefter så kanske vi åter få se Micke i den blå tröjan igen...

Se till att gräset ligger med "grôna sidan opp"!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0