Besök från Hisingen

Efter att nu två tredjedelar av Allsvenskan är spelad så börjar det bli viktigt att för Klubben att ta alla poäng som det går. Första chansen blir hemma mot Häcken, på Örjan klockan sjutton noll noll. Häcken som gått fram som en lokomotiv och som jag tror har Allsvenskans bästa form, och det har ju inte HBK precis.

För efter segern mot Kalmar fick man ju lite andrum. Men efter att man nu har två raka förluster så har man nu så ser det tyngre ut igen. Inte nog med det, det dåliga spelet var tillbaka mot Trelleborg. Förlust med 4-0 mot Trelleborg är ju nästan pinsamt.

Häcken däremot då har 10 raka utan förluster, varav bara fyra är oavgjorda. Bl a så har man ju Jonas Henriksson, som alltid står på rätt plats. Han tillsammans med Mathias Ranégie så har man två riktigt målfarliga spelare.

Som sagt så var spelet tillbaka där det var för några veckor senast, alltså riktigt dåligt. Framförallt så var det backlinjen som inte höll, och det ramlade ju också in fyra mål senast. Det är bara att inse, Tommy och Zvirre håller inte riktigt längre. Funderar faktiskt på om man skulle ta ut lagkapten Tommy Jönsson imorgon, och in med Lundberg istället centralt. Tycker Johnny har blivit bättre för varje match, och sedan är han ju snabbare än vad Tommy. Det är ju ingen större bedrift, men ändå. Sätter man sedan när Emil som högerback så har man ju trots hyfsat med snabbhet. Sedan var ju inte anfallsspelet någon vidare heller. Emil fick ju inte så mycket gjort under sin tid som forward, och Emir vann inte lika mycket som han hade vunnit den senaste tiden. Emir tycker jag ska fortsätta där han spelet, men kanske ska man prova Anselmo längst fram. Han ska ju ha gjort väldigt bra ifrån på träningarna, även om han inte har hunnit visa det i match än. Mittfältet tycker jag ska vara som det var mot Trelleborg. Sparv och Görlitz är ju självskrivna. Sedan tycker jag trots allt att Azrack såg ganska spännande, och Saevarsson som en bra inhoppare som kan springa benen av sig i slutet. Sedan finns det ju mycket i Anel, även om det ibland går lite långsamt. Men precis om den senaste tiden är det viktigaste att man har rätt inställning, och verkligen kriga. Man får absolut inte vika ner sig imorgon, poängen är alldeles för viktiga.

Så lämna bara allt det dåliga bakom er imorgon, och visa vad skåpet ska stå. Det finns någonstans, frågan är bara var? För det är ju som ett getingbo (!) där nere.

Se till att gräset ligger med "grôna sidan opp"


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0