Daniel Jarque (1983-2009)

HBKs samarbetsparner Espanyol är i chock efter att Dani Jarques, nyligen utsedd till lagkapten i klubben, igår hittades död på sitt hotellrum under Espanyols träningsläger i italienska Coviciana. Han ska ha pratat med sin gravida flickvän i telefon när började må illa. Han berättade det för sin flickvän och sedan slutade han prata. Han partner kontaktade då hotellet och berättade vad som hade hänt, men då var det redan för sent. Han ska ha fått en hjärtattack och efter en timme förklarades Dani Jarques död. Efter denna tragiska händelse valde Espanyol att avbryta sitt träningsläger och åka hem till Barcelona.


Det som har hänt är såklart fruktansvärt, och jag precis som resten av världen skickar mina tankar till hans familj och närstående. Det kom ju som en stor chock för alla, speciellt som han undersöktes fyra dagar innan, och allt var perfekt. För att hedra honom bar både Valencia och Arsenal sorgeband under sin träningsmatch igår, plus att de hölls en tyst minut. Även Barcelonas spelare bar svarta armbindlar igår när de möte mexikanska Chivas.


Nu tycker jag även HBK ska visa sitt stöd till sin samarbetsklubb och absolut bära sorgeband i dagens match mot Kalmar, men tycker även man bör hålla en tyst minut för att visa sitt stöd.


R.I.P. Dani Jarque


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0