HBKare i landslag

Fyra HBKare hade ju blivit uttagna till U21-landskampen Danmark-Sverige, respektive A-landskampen Sverige-Finland. Tre av fyra fick spela, men den jag helst hade hoppas fick stanna på bänken hela matchen.


I det svenska U21-landslaget fick Emil Salomonsson och Kalle Johnsson starta på bänken, men båda fick hoppa in. Emil fick hela andra halvlek, med Kalle fick hoppa in sista tio minuterarna.


I matchen på Råsunda mellan Sverige-Finland fick Tim Sparv starta matchen för Finland, med Magnus Bahne fick sitta hela matchen på bänken. Det tyckte jag är synd, det hade varit kul att sett honom spela för sitt land, särskilt som det var mot Sverige. Men man får se det positivt, han riskerade i alla fall inte att bli skadad. Sparv fick som sagt i alla fall spela, och gjorde det helt okej. Men det syntes att han inte var riktigt lika säker i landslaget som i HBK, men det är ju inte så konstigt.


På tal om Sparv så har han nu skrivit på för Groningen, och går det som Bosman efter säsongen. Sparv kom ju från Southampton inför säsongen 2007, och nu återvänder han alltså ut i Europa.

Se till att gräset ligger med "grôna sidan opp"


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0