Till nästa år: Tränare del 4

Sa ju att jag skulle försöka få fram några fler tränarnamn i den nye tränare presenteras. Därför kommer nu den sista delen över tränarnamn nu:

 

Kjell Jonevret - Intressant

Jonevret fick sitt genombrott under sina dryga två år som huvudtränare i Djurgården, sommaren 2004 till hösten 2006. Under de åren lyckades han vinna två cup-guld (-04 och -05) och ett SM-guld (-05). Men 2006 blev tyngre och han fick lämna över huvudtränarposten till Anders Grönhagen under sluttampen av säsongen. Har sedan dess varit tränare i norska Molde, som numera är ett topplag i Norge. Jonevrets meriter i Djurgården måste man ändå säga är okej, och har ju även visat bra takter i Norge, så han känns helt klart intressant. Men detta är då ytterligare en tränare som säkert sitter ganska säkert i sin klubb, så det blir nog svårt att få hit honom.

 

Roland Andersson - Intressant

Förre assisterande tränare in landslaget känns ändå lite intressant. Känns som om han skulle kunna röra om lite i grytan, och komma med lite nya idéer. Är säkert också en person som sticker ut lite mer och syns mer än vad de flesta andra HBK-tränare har gjort, har inte riktigt bestämt mig än ifall det är positivt eller negativt. Är ju utan arbete nu, så kanske.

 

Roar Hansen - Intressant

Hansen har gjort ett bra arbete i Ängelholm, och har ju även varit i Landskrona. Är ju en tränare som redan finns på en lagom bits avstånd, vilket kan göra att det inte blir någon större flytt om han kommit till HBK. Tror förvisso det inte var så länge sedan han förlängde sitt kontrakt med Ängelholm, men ändå.

 

Pelle Olsson - Intressant

Pelle har ju ett förflutet i HBK som spelare. Ska också ha varit aktuell att ta över efter Prahl, men det blev det ju Thern. Istället har ju Pelle gjort succé med Gelfe. Kanske är han aktuell även nu, om man bara lyckas lösa honom från Gelfe. Är ju en tränare som passar bra in på hur en HBK-tränare brukar vara, lugn och inte skapar några större rubriker.

 

Tom Prahl - Intressant

Finns få tränare som har högre status bland HBK-supportrarna än Prahl. Med sina två SM‑guld med Klubben kan man inte vara annat. Men skulle inte tro det är så stor chans att han lämnar Trelleborg. Sedan så kanske det är onödigt för honom att försöka sig på HBK igen, chansen är ju ganska liten att han kommer lyckas få samma resultat som senast. Då kanske det är bättre att man få behålla den bild man har i HBK av honom idag.

 

Så, nu håller jag bara tummarna på att det blir någon klar de närmaste dagarna

Se till att gräset ligger med "grôna sidan opp"


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0