Första bortamatchen

Imorgon spelar HBK sin tredje träningsmatch för säsongen, denna gång i Danmark. De kommer nämligen att möta Nordsjälland imorgon middag på bortaplan. En väldigt intressant match eftersom Nordsjälland ligger lite före i försäsongsträning för att den danska ligan börjar tidigare än allsvenskan, så det kommer att bli en bra värdemätare. HBK och Nordsjälland mötes senast inför förra säsongen, den gången på naturgräs ute på Sannarp. Kommer ihåg att det var en riktigt regnig match med ganska dåligt underlag. Den matchen slutade 1-0 till HBK efter mål av Magnus Arvidsson. I Nordsjälland finns det 3 svenskar. Det är Benjamin Kibebe (tidigare AIK), Johnny Lundberg (tidigare Landskrona BoIS) och Andreas Dahl (tidigare HIF). Även förre MFF-spelaren Junior spelar numera i Nordsjälland.


Inför matchen imorgon har denna startelva presenteras:


Magnus Bahne

  

Emil Jensen

Markus Gustafsson

Tommy Jönsson

Per "Texas" Johansson

  

Andreas Johansson

Sebastian Johansson

  

Emil Salomonsson

Ajsel Kujovic

Anel Raskaj

  

Emir Kujovic

  

Bänk: Conny Johansson(!), Johan Palm, Alexander Prent, Joe Sise och Marcus Olsson

  

Anledningen till att Conny sitter på bänken är antagligen för att Kalle är med P19-landslaget och det känner inte för att ta med någon U-lagmålvakt. Lite kul att Johan Palm får följa med på bänken. Johan som är lärling under detta år och spelar mittback. Kul om han kanske kunde få en chans hemma mot AB Köpenhamn på lördag.


Det är inte bara Kalle som är borta imorgon. Även Tim Sparv har fått förhinder. Han har nämligen återigen blivit uttagen i det finska A-landslaget till match mot Portugal på onsdag. I skillnad med förra uttagen, som mest var U21-landslagsspelare, är detta en trupp där alla de stora spelarna är uttagna. Förhoppningsvis för Sparv spela lite, skulle vara lärorikt att få spela mot ett lag som Portugal, men antagligen är väl chansen ganska liten. Kul i vilket fall för Sparv.

Se till att gräset ligger med "grôna sidan opp"!


Kommentarer
Postat av: Kungen

Ser spännande ut 4-2-3-1..... En fråga; Var är Järdler??????????

2009-02-09 @ 21:57:37
URL: http://lifeandcrimes.bloggsida.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0