HBK förlorade i slutminuterna

Trots att HBK tog ledningen i första halvlek i dagen match, så vände Espanyol i andra till 2-1, efter att ha gjord det avgörande målet någon minut innan slutet.

Första halvlek ska Espanyol ha haft mycket boll, men HBK ska ha hållit ihop försvaret mycket bra och i princip inte släppt till några chanser. Och ju längre halvleken gick, ju mer ska Klubben ha kommit in i matchen, vilket bl a gav HBK en straff. Men Anselmo brände den, eller "målvakten räddade". Fast det dröjde inte länge innan Anselmo revanscherade sig när han satte en frispark i närmsta krysset från ca 20 meter. Det var också resultatet i halvtid.

I andra halvlek var spelet mer böljande, men HBK-spelerna ska inte riktigt ha varit på tårna. Det ledde till att Espanyol fick en, som det verkar, tveksam straff, där HBKarna trodde det var frispark när domaren blåste. HBK kämpade ändå sig in i matchen igen och borde som det verkar ha gjort något mål. Men istället ska Espanyol ha kontrat i segermålet efter att HBK hade haft en frispark.

Verkar som det ska ha sett hyfsat ut, så det var synd att det förlorade. Nu har Klubben lite mindre än en vecka innan de återvänder hem en vecka innan de fortsätter vidare till Italien.

Sedan verkar som om förre HBK-spelaren Emra Tahirovic ska skriva på ett lånekontrakt för Örebro senast imorgon. Emra som lämnade HBK sommaren 2007 som den då näst dyraste försäljningen av HBK genom tiderna, numera den tredje dyraste efter att Peter Larsson gick någon miljon dyrare i somras.

Som jag skrev igår så är Jesper Westerberg på väg till Viking Stavanger i Norge. Men det verkar som även holländska NEC Nijmegen, klubben som Alexander Prent kom till HBK från, ska ha varit intresserad av Westerberg. Men som sagt verkar det som det i första hand är Viking Westerberg vill till.

Se till att gräset ligger med "grôna sidan opp"!