Match mot AB imorgon

Imorgon är det återigen träningsmatch, även denna gången mot ett danskt lag. Det är AB (Akademisk Boldklub) från Köpenhamn som kommer på besök till Sannarp. De ligger för närvarande på sjätte plats i den näst högsta ligan i Danmark, så de kanske är ett lag i borde slå. Kollade igenom deras trupp och kunde inte hitta någon man kände igen. Ser även som att det inte finnas någon svensk i klubben.


Efter att det var ganska många som var borta under matchen i tisdags mot Nordsjälland, så ser det betydligt bättre ut nu. Egentligen bara Zvirre som är småskadad, och Kalle som är med U19-lanslaget, som är borta. Det gör att Janne har rätt många att välja på när han ska ta ut morgondagens elva, men har bestämt sig för denna:


Magnus Bahne

  

Mikael Rosén

Markus Gustafsson

Tommy Jönsson

Christian Järdler

  

Andreas Johansson

Tim Sparv

  

Michael Görlitz

Emir Kujovic

Anel Raskaj

  

Anselmo

  

Bänken: Conny Johansson, Per "Texas" Johansson, Sebastian Johansson, Marcus Olsson, Alexander Prent


De flesta var ju med även mot Ängelholm, med det ska bli intressant och se Sparv och Görlitz som jag inte har sett i år. Sparv har ju inte varit med i någon av träningsmatcherna, p g a att han varit med finska landslaget ett par gånger. Två andra som jag inte har sett i år är Texas och Emil Jensen som har spelat de två matcherna jag inte sett, lite oflyt.


Då är det bara att invänta matchstart imorgon 13.00. Jag kommer stå där, förhoppningsvis inte ensam...

Se till att gräset ligger med "grôna sidan opp"!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0