Halmstadsderby

Imorgon är det dags för ett årets derby i Halmstad då HBK ska möta Alet på Alevallen klockan 17.30. Såklart är det en träningsmatch, men kan ändå misstänka att Alet-spelarna ser det som en av årets höjdpunkter, att få mäta krafterna mot ett allsvenskt lag som i princip kommer att ställa upp med ordinarie manskap skulle jag tro.


Nu har förvisso ingen startelva presenteras men det verkar som om HBK ska gå runt på alla sina 18 spelare, alla utan Anselmo som då har några veckor vila framför sig. Men det innebär att det verkar som om Joe Sise är så pass frisk att han kan spela några minuter, vilket väldigt positivt såklart.


Matchen är istället för träning för Klubben då man ska fokusera mycket på anfallsspel, som då blir mer realistiskt i en träningsmatch än på en vanlig träning. Såna här matchen mot mindre lag är ganska vanligt internationellt och passar HBK ganska bra just nu, nu när det inte är någon U-21 match i veckan.


Hade faktiskt tänkt cykla bort och se match. För det är ju inte allt för ofta man ser Halmstadderbyn...


Sedan för den som har missat det så har Sebastian Johansson lånats ut till Örgryte resten av säsongen, plus att det har fått opinion att köpa honom efter säsongen. Så vi kan ha sett Seb i blåsvart för sista gången. I så fall är det bara att önska Seb lycka till.

Se till att gräset ligger med "grôna sidan opp"


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0