Antes ersättare klar inom en vecka

Igår försvann ju Andreas Johansson till tyska Bochum. Det gör att HBK bara står med två defensiva mittfältare för tillfället, vilket är en för lite helt klart. Det säger även Janne i dagens Hallandsposten. Och med mindre än två veckor kvar till att Allsvenskan sparkar igång igen så är det lite bråttom att få in en ny spelare. Detta verkar även Klubben ha förstått och HBKs ordförande Ingmar Broström säger till Fotbolldirekt.se att han räknar med att HBK kommer att ha klart med en ersättare till Ante inom den närmaste veckan.


Det tycker jag känns väldigt positivt att man är så pass långt fram i sitt sökande, men samtidigt så kom det ju inte som en chock för HBK att man tappar en defensiv mittfältare precis. Den mest troliga ersättaren är ju helt klart islänningen Jonas Gudni Saevarsson, som ska ha gjort ett bra intryck under sitt provspel och som HBK har följt under ett längre tag. Men man vet ju aldrig, HBK kanske har ett ess i rockärmen...


Sedan verkar det enligt Hallandsposten som om man genom Tim Sparvs pappa börjat diskutera ett nytt kontrakt med Sparv. Skulle ju kännas väldigt skönt om man kunde lösa de ganska snart för allas bästa. Men HBK kan behöva klara sig utan Sparv i den allsvenska omstarten mot IFK Göteborg i vilket fall eftersom han var tvungen att avbryta sista match för Finland i U21-EM mot Spanien. Hans axel ska ha hoppat ur led, vilket kan innebära dryga två veckors vila, vilket då gör att matchen mot Göteborg är i fara, men vi får hoppas det tar så lång tid.

Se till att gräset ligger med "grôna sidan opp"


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0