Görlitz på väg bort?

Efter att Ante lämnade tidigare i veckan kan nu nästa mittfältare vara på väg bort. Enligt Expressen ska flera tyska storklubbar vara intresserade av Michael Görlitz. En av klubbarna ska enligt tyska express.de vara FC Köln, som kom på 13:e plats i Bundesliga senaste säsongen.


Görlitz själv vill inte säga så mycket, men vet om att det finns intresse från sitt hemland. Han säger även att hans agent jobbar på något just. Men även om det skulle vara intressant att spela i en större liga så trivs han i HBK och har inga problem med att stanna här. Men han säger även att man aldrig vet inom fotbollen.


Skulle kännas väldigt tungt om Görlitz skulle försvinna, det är trots allt kanske HBKs bästa spelare och är väldigt viktigt i offensiven. Men det är ju tyvärr så här det är i Allsvenskan, de bästa spelarna försvinna, speciellt det unga, utan att man egentligen kan göra något. Men skulle han försvinna så hoppas jag Klubben skulle kunna få en del pengar för honom, betydligt mer än de 5,5 miljoner som hans prislapp ska vara enligt Expressen. Jag tycker han är värd i alla fall 15 miljoner, om inte mer, med tanke på att han har trots allt kontrakt med HBK fram till 2011 och som det verkar trivs i Klubben. Man gick ju ut innan säsongen och sa att man ska använda den goda ekonomin som man har till att framförallt kunna behålla viktiga spelare och inte behöva släppa dem för "småsummor", och det hoppas man står för.


Men nu ska vi inte gå händelserna i förväg, utan det är ju inte alls säkert att Görlitz försvinner. Jag tror det ändå är en ganska stor chans att Görlitz inte försvinner i sommar, men som han själv säger, man vet aldrig i fotboll...

Se till att gräset ligger med "grôna sidan opp"


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0