Genrep imorgon

Imorgon är det dags för den sista matchen för HBK innan Allsvenskan börjar nästa helg. Man kommer imorgon att möta danska Bröndby på bortaplan klockan tre.


Bröndby som för tillfället ligger tvåa i danska ligan, på samma poäng som FC Köpenhamn. De har för tillfället fyra svenska spelare. Det är Max von Schlebrügge, Samuel Holmén, Alexander Farnerud och Jon Jönsson. Plus att förre MFF-spelaren Joseph Elanga spelar i klubben.


Ska bli en väldigt intressant match mot en av Skandinaviens bästa klubbar. Skulle HBK få med sig en bra match och ett bra resultat skulle det vara mycket bra. Det skulle vara skönt att ha det när man börjar Allsvenskan. Tyvärr så tror jag att Bröndby är lite bättre, så mest troliga är en förlust, om Bröndby nu ställer upp med i princip sitt bästa lag. Nu verkar det även som om Janne nästan har hittat sin startelva. Det är tredje raka matchen med nästan samma startelva. Så här ser den ut imorgon:


Magnus Bahne

  

Mikael Rosén

Tomas Zvirgzdauskas

Tommy Jönsson

Per "Texas" Johansson

  

Andreas Johansson

Sebastian Johansson

  

Michael Görlitz

Anel Raskaj

Marcus Olsson

  

Anselmo

  

Bänken: Kalle Johnsson, Emil Jensen, Markus Gustafson, Christian Järdler, Ajsel Kujovic, Alexander Prent och Joe Sise

  

Förutom Emil Salomonsson och Emir Kujovic som fortfarande är iväg med U21-landslaget, så är nu även Tim Sparv iväg, han med finska A-landslaget. Det gör ju att Sebastian Johansson får en match till att visa att han ska vara med i premiären.


Lite intressant är det ju att Texas får spela. Kan det innebära han är förstavalet på vänsterbacken, eller vill Janne bara låta Texas få röra på sig lite. Även Gus får en match till att visa sig.


Annars ser det ut som resten kommer att få starta i premiären. Återstår och se om man efter matchen imorgon kommer vara positiv eller negativ, för imorgon är sista chansen...

Se till att gräset ligger med "grôna sidan opp"!


Kommentarer
Postat av: Rätt ska va rätt

Fara med osanning på detta vis! Texas har inte alls startat senaste matcherna!

2009-03-27 @ 15:24:21
URL: http://bajs.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0