Match mot guldkandidat imorgon

Efter att slagit Qviding i tisdags med 1-0 är det imorgon dags för nästa match för HBK i slutspurten innan Allsvenskan börjar. 13:00 imorgon kommer nämligen HBK mot Elfsborg på Borås Arena. Ett Elfsborg som av många är kandidat till att ta hem guldet i år. Mer om Elfsborg kommer i mitt allsvenska tips, men värvningarna av Martin Ericsson och Anders Wikström är ganska imponerande, tillsammans med förre HBK-aren Joel Johansson som kan bli intressant att följa.


Som sagt vann HBK i tisdags, dock ganska knappt. Det kändes som om det inte blev något vidare flyt i offensiven, kanske mycket beroende på att det var lite ovana positioner bland de mest offensiva spelarna. Imorgon känns det som om spelarna är på ganska välbekanta positioner, och startelvan i premiären kommer nog se ganska mycket ut som den imorgon. Startelvan imorgon är nämligen:


Magnus Bahne

  

Emil Salomonsson

Tomas Zvirgzdauskas

Tommy Jönsson

Per "Texas" Johansson

  

Andreas Johansson

Sebastian Johansson

  

Michael Görlitz

Anel Raskaj

Marcus Olsson

  

Anselmo

  

Bänken: Kalle Johnsson, Markus Gustafson, Mikael Rosén, Ajsel Kujovic, Emir Kujovic, Alexander Prent, Joe Sise, Tim Sparv och Christian Järdler

  

Finns väl egentligen inget spektakulärt med startelvan. Emil Salomonsson får fortsatt förtroende på högerbacken vilket gör att han nästan kommer bli den som startar i premiären. Känns som om det fyra offensiva platserna kommer se ut precis så här, även mittlåset och att Ante startar som defensiv mittfältare.


Nu är det bara några timmar till jag släpper första laget i min tippning, vem tror jag kommer sist? Återstår att se...

Se till att gräset ligger med "grôna sidan opp"!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0