Naturgräs imorgon

Imorgon är det dags för HBK att spela sin första match i år på naturgräs på hemmaplan. Man kommer nämligen att möta Qviding FIF imorgon på Alevallen kl 16.


Qviding var nykomlingar i Superettan förra året, och lyckades hållas kvar och hamnade på en tionde plats. Hade förut förre SM-guldtränaren för Djurgården, Zoran Lukic, som tränare. Men han valde att återvända till Djurgården till denna säsong, och spanjoren Francisco Verona har tagit över större delen av ansvaret, men delar det lite tillsammans med Lars Borgström och Dan Fransson. Har svårt att hitta spelare som jag känner igen i Qvidings trupp. Den mest kända skulle jag tro är Mathias Gravem (f d Norrköping och GAIS). Annars är det nog nästan bara förre Falkenbergsmålvakten Tommy Naurin och förre Ljungskilespelaren Anders Augustsson jag känner igen. 


Skulle verkligen vara skönt om HBK skulle kunna lyckas vinna match imorgon. Känns om det är nu som det börjar på allvar. Janne har tagit ut denna startelva:


Magnus Bahne

  

Emil Salomonsson

Tomas Zvirgzdauskas

Tommy Jönsson

Christian Järdler

  

Sebastian Johansson

Tim Sparv

  

Michael Görlitz

Anselmo

Emir Kujovic

  

Marcus Olsson

  

Bänken: Kalle Johnsson, Markus Gustafson, Andreas Johansson, Anel Raskaj och Joe Sise


Kul att Emil Salomonsson får chansen som högerback igen, ska bli riktigt intressant att se honom. Kan det vara som att man verkligen ska satsa på honom som högerback?


Uppställning för det fyra mest offensiva positionerna är ju lite intressant, förutom Görlitz som är ganska van vid sin position. Mest tveksam är jag till Emirs position som vänstermittfältare, känns inte som han position riktigt. Bl a så är han ju inte världens snabbaste, fast det finns långsammare. Anselmo kan faktiskt vara ganska intressant att se som offensiv mittfältare och om han kan klara av att var spelfördelare. Marcus har ju spelat anfallare för och det ska bli lite spännande och se hur han klarar av att spela längst upp.


Imorgon måste det börja ses hyfsat ut, för den allsvenska premiären närma ju sig...


En liten notis var att förre Peter Larsson, som har kommit tillbaka efter sin skada, igår fick starta för sitt FC Köpenhamn hemma mot Esbjerg p g a att en annan svensk, Mikael Antonsson, var skadad. Det blev inte precis hans match. Först drog han på sig en gula kort i första halvlek, efter att hindrat Esbjerg från att fått en farlig möjlighet. Ännu värre blev det i slutet av matchen. Peter blev nämligen utvisad efter sitt andra gula kort i 87:e minuten. Inte nog med det, Esbjerg avgjorde definitivt på frisparken Peter hade orsakat. En roligare comeback kan man ha...  

Se till att gräset ligger med "grôna sidan opp"!


Kommentarer
Postat av: Kungen

Säker på att matchen är på alevallen??? :P

Kul med Salomonsson på högerbacken igen!

2009-03-16 @ 20:44:39
URL: http://lifeandcrimes.bloggsida.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0