HBK flyttar upp

HBK har valt att ta upp tre spelare från U-laget till nästa år. Det är Pehr Andersson (innemittfältare), Niclas Johnsson (högerback) och Kujtim Bala (yttermittfältare).

 

Pehr är en hårt arbetande innermittfältare som även kan spela som mittback. Har en spelstil som är lik en viss Andreas Johansson och kan nog vara bra att han som alternativ som lite defensivt jobbande mittfältare. Har också varit lagkapten i U-laget.

 

Niclas är en spännande högerback som jag själv fastnad lite för. Snabb och löpvillig, som hotar bra med sina löpningar, en intressant offensiv ytterback. Lite synd att han är högerback, och behöver slåss med Emil Salomonsson.

 

Kujtim har ju redan fått en chans i Allsvenskan, då han fick hoppa in i bortamatchen mot GAIS i somras. Är en liten, snabb, löpvillig yttermittfältare som spelade de flesta matcherna för U21-laget i år.

 

Kommer helt klart att bli intressant att följa dem under nästa år, och se om det är någon av dem som kan gå in och slåss om en plats. Det känns ändå som om de kommer in på positioner där jag tycker det behövs någon mer. Så det känns helt rätt att de tar upp dessa spelarna, för det känns ändå som om det finns en chans som om de kan vara med och slåss.

Se till att gräset ligger med "grôna sidan opp"


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0