Tommy förlänger

12 säsonger för HBK räcker inte för Tommy Jönsson, utan han har skrivit på för ytterligare ett år.

 

"Det känns bra. Det har väl mer eller mindre varit klart under en längre tid. Det var mer att vi slutförde det nu. Diskussionen började redan tidigt i våras”, säger Tommy till Hallandsposten.

 

Tommy som kom till HBK inför säsongen 1998 från Malmö och har varit HBK trogen sedan dess, och gjort 285 matcher och 27 mål för HBK under sina år. Tror också att han har varit lagkapten sedan Petter Hansson lämnade Klubben sommaren 2002. Men under hösten har 33-åringen fått stå utanför laget.

 

Därför tycker jag personligen det hade varit det bästa valet för Tommy att avslutat sin HBK-karriär efter säsongen. Han har som sett ganska osäker ut under året, och har ju sina bästa år bakom sig. Så att jag har svårt att se att han kommer att slå sig in i laget igen, och hålla den klass som behövs. Så då hade det varit perfekt tajming för honom att få bli avtackad sista matchen mot GAIS, för en ordentlig avtackning är han trots allt absolut värd efter allt som han har gjort i HBK.

 

Men, men nu blir det alltså ett år till, och visst kan han kanske med sin rutin ändå vara användbar, vid skadekris och inne i omklädningsrummet t ex. Känns ju faktiskt också som en person som kan bli kvar i föreningen på ett eller annat sätt även efter att han har lagt skorna på hyllan. Men den gamle Tommy på plan ser vi nog aldrig mer...

Se till att gräset ligger med "grôna sidan opp"


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0