Espanyol kan hindra aktuella spelare

Precis innan jul kom det fram att HBK var nära att låna Juanjo och Marc Pedraza från Espanyol, och att de i så fall skulle ansluta under HBKs träningsläger i Barcelona. Men nu ska det vara stor risk att Espanyol vill behålla ha kvar dem.

   ”Båda är aktuella för Espanyols A-lag och eftersom klubben riskerar att åka ur så har vi fått besked om att de förmodligen vill behålla både Juanjo och Pedraza”, säger ordförande Broström till FotbollDirekt.com.  

 

Det är ju såklart ett negativt besked för Klubben som då man alltså verkar ha tänkt få med dem hem efter träningslägret. Men man har inte riktigt gett upp hoppet än. Och samtidigt så är ju Tai i princip klar och det är ska ju också vara en bra spelare enligt Broström:

   ”Han håller minst samma klass som både Juanjo och Pedraza. Han skulle egentligen ha gått till en belgisk klubb men så fick vi chansen. Vi har fått höra att han är en mycket kvalificerad spelare.”

 

Visst är det synd om man gör miste om dessa spelare. Men samtidigt så får man alltså troligtvis in Tai väldigt snart, och det har ju varit fler spelare som man har snackat om. T ex mittbacken Victor Ruiz känns lite spännande som har fått spela den del i La liga. Nu vet man ju inte om dem vill behålla honom också, det får man väl se. Men det finns ju spelare i både Juanjos och Pedrazas positioner redan i Klubben, som förvisso kanske inte håller samma klass, men ändå. Så jag fokuserar inte så mycket på det just nu, utan vi får se vad som händer under träningslägret, om man får några spelare med sig tillbaka hem.

Se till att gräset ligger med "grôna sidan opp"


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0