Match i Norge

Efter att ha tränat inomhus under hela veckan, i Växjö, Kombihallen och nu i slutet i Oslo, så är det imorgon dags för HBK att spela nästa träningsmatch. Denna gång är man då alltså i Norges huvudstad Oslo för att möta Stabaeck i en match som börjar kl 14.

 

Stabaeck lyckades inte upprepa vinsten av Tippeligan från 2008 förra året, utan blev istället trea då Rosenborg vann. Klubben har haft en hel del svenskar spelare under det senaste decenniet. Bara förra året spelade ett helt gäng svenskar i Stabaeck. Det var Daniel Nannskog, Pontus Segerström, Johan Andersson, Pontus Fanerud, Fredrik Risp och Fredrik Berglund. Men Stabaeck har ju även den förre HBK-spelaren Janne Jönsson som tränare. Janne som det snackades en del om när HBK sökte efter en ny tränare, men det fanns inga möjligheter att få honom tillbaka till Halmstad.

 

Det har inte tagits ut något lag till imorgon, hoppas kunna ge det innan matchen imorgon. Men vad jag har hört så ska ju spelare som Michael Görlitz, Marcus Olsson, Anselmo och Ryan Miller, som alla var skadade senast, kanske vara aktuella för spel imorgon. Så därför skulle det väl vara intressant om någon eller några av dem fick chansen imorgon. Annars är det ju som alltid att man spelet ska funka och att förhoppningsvis så ser planen bättre ut än mot Helsingborg, så man kan få igång lite spel. Att man lyckas hålla bollen utmed marken, och sätta hög press. Sedan ska man ju visa karaktär och krigarinstinkt, men snälla låt bli att bli utvisade.

 

Så får se om dagarna inomhus har gjort någon nytta.

Se till att gräset ligger med "grôna sidan opp"


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0