Smått oväntad träningsmatch

Kan vara så att jag helt enkelt har missat det, eller att det egentligen var en B-lagsmatch som helt plötsligt nu har skrivits om till något som liknar en A-lagsmatch. I vilket fall så har det visats sig att HBK spelar borta mot Ängelholm imorgon kväll, kl 18.00.

 

Ängelholm, som både Emil Salomonsson och Christian Järdler spelat i, kom förra året sjua i Superettan och har i princip etablerat sig som ett Superettanlag efter två säsonger i Superettan, och på den övre halvan. Finns även andra med HBK-anknytning i klubben, då de förre detta ungdomsspelarna i HBK Igor Krulj och Johan Mangfors nu tillhör Ängelholm.

 

Vet inte riktigt hur jag ska se på matchen. Man låter ett par U-spelare vara med, men ändå är det ju till stora delar A-lagsspelare. Men ser ju gärna att man spelar bra såklart, och tränar på de sätt man ska spela. Sedan är det ju alltid kul om man gör något mål, och inte åker på skador.

 

Såhär ska man ställa upp imorgon:

 

Robin Malmkvist

 

Niclas Johnsson

Johnny Lundberg

Richard Magyar

Christian Järdler

 

Michael Thomas

Jonas Gudni Saevarsson

 

Alexander Prent

Emir Kujovic

Kujtim Bala

 

Marcus Antonsson

 

Bänken: Victor Kristiansson, Pehr Andersson, Anselmo och Ryan Miller

 

Om laget kan man ju lite kort säga att det är nog sista chansen för Thomas att visa vad han går för i en match. Sedan så får alltså Magyar chansen att visa sig igen. Även kul för Antonsson att få spela med det lite större killarna. Kanske får också Pehr chansen senare under matchen att visa vad han går för. Annars så får vi se om Kujtim kan upprepa det fina spelet från i lördags.

 

Som sagt var jag inte alls beredd på denna match och det var ren tur att jag upptäckte det. Men varje match är ju en chans för spelarna att visa att de ska vara med när det drar ihop sig. Så det är bara för dem att ge järnet.

Se till att gräset ligger med "grôna sidan opp"


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0