Även Emir på väg bort?

Förra veckan så skrev jag om att det började bli lite rykten om att Michael Görlitz skulle vara på väg bort från HBK. Nu ryktas det om att Emir Kujovic, bästa målskytten i HBK förra året ju, kan vara på väg att lämna.

 

Det var väl i fredags som Aftonbladet berättade att enligt den italienska sajten Calciomercato så skulle italienska Lazio och tyska Wolfsburg vara intresserade av honom. Emirs agent, Oliver Cabrera, bekräftade också att det finns intresse för Emir, men ville inte kommentera några klubbar.

 

Dagens därpå på FotbollDirekt.com så sa Lasse Jacobsson att man hittills inte hade fått några bud på Emir. Ordförande Broström sa även artikeln att man ska ha, precis, som med Görlitz runt 20 miljoner för Emir.

 ”Kujovic har ett tag kvar på kontraktet. Han tippas vara värd runt 20 miljoner ifall någon skulle vara intresserad av honom. Ingen i Allsvenskan har ju råd med det”, säger Broström.

 

Och idag kommenterade även Emir själv för FotbollDirekt att han vet om att det finns intresse för honom, från vilka klubbar vill han inte säga, och kommer det ett bra bud som komma antagligen flytta nu eller lite sommaren. Men ännu har det inte kommit något kommit något konkret bud. Däremot så ska Lazios sportchef Igli Tare ha sagt i förra veckan att Emir inte ska vara aktuell för Lazio så länge han har Cabrera som agent. Trots det så ska Emir ha fullt förtroende för sin agent, och är det någon klubb som inte gillar honom så är det så.

 

Om jag nu får välja så vilja jag ju mycket hellre att Emir försvinner än Görlitz. För medan Görlitz är väldigt viktig för anfallsspelet känns det som, så känns det som om Emir är betydligt mycket lättare att ersätta. Skulle han också få runt 20 miljoner för honom så är det nästan bara tacka och ta emot, tycker t ex Görlitz är värd betydligt mer än honom. Men vi får väl se. Men om jag inte har helt fel så är det här sista veckan som det internationella transferfönstret är öppet, vilket innebär i så fall att ska det hända något så ska det hända i veckan, både vad det gäller Görlitz och Emir.

Se till att gräset ligger med "grôna sidan opp"


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0