Emir aktuell för skotska storklubbar

Det har snackats om Lazio och Wolfsburg när det gäller Emir. Men enligt Fotbollskanalen.se så ska det nu finnas intresse från skotskt håll, närmare bestämt från Glasgow. Emirs agent, Oliver Cabrera, intygar att det finns intresse:

   ”Jag kan bekräfta att det har kommit ett bud från Skottland på Emir. Budet är väldigt intressant och tilltalar Emir. Nu måste klubbarna komma överens om en övergångssumma så vi får se hur det blir”, säger han

 

Men vilken eller om det är båda de stora klubbar i Glasgow som är intresserad verkar inte riktigt klart. För enligt uppgifter till Fotbollskanal från Skottland så ska det var ligaledarna Rangers som är intresserade av honom, och fått in lite nya pengar efter en försäljning av Pedro Mendes till Sporting. Men samtidigt så ska Celtic, Rangers ärkerival, har varit i kontakt med HBK enligt en nära källa till Emir säger Fotbollskanalen. Emir själv kommenterar om någon av klubbarna stämmer.

 

Men ska det hända något nu innan fönstret stänger så får det göra det väldigt snart, då jag tror fönstret stänger natten mellan söndag och måndag. Enligt Fotbollskanalen så ska Emir nu vara värd 10 miljoner, hälften av vad som stod innan. Vilket som stämmer vet jag inte, men om nu båda klubbarna skulle vara intresserade så kan man ju hoppas att man tillsammans hjälps åt att trissa upp priset, kan nog vara en del prestige att sno en spelare framför ögonen på den andra.

Se till att gräset ligger med "grôna sidan opp"


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0