Uppstarten nära

Nu är det bara två dagar till HBK startar sin försäsongsträning, för på torsdag ska Lasse och Micke träffa hela truppen för första gången som tränarpar. Torsdagen kommer att bestå av genomgång med laget och fystester, och det första riktiga träningspasset är först på fredag.

 

Som en liten uppladdning till försäsongsstarten släpptes idag vilka nummer som spelarna kommer ha i år. Av de som fanns med redan förra året så är det två stycken som har bytt nummer, Christian Järdler och Jonas Gudni Saevarsson. Järdler byter från 17 till 16, och Saevarsson från 24 till 8. Av de nya spelarna så får Robin Malmkvist nr 20, Kujtim Bala (spelade förvisso match förra året i nr 25) får nr 21, Niclas Johnsson får nr 22 och Pehr Andersson får nr 23. Det gör att numren är för en hela truppen blir såhär:

 

1  Karl-Johan Johnsson
2  Per Johansson
3  Johnny Lundberg
4  Tommy Jönsson
5  Markus Gustafson
6  Mikael Rosén
7  Michael Görlitz
8  Jonas Gudni Saevarsson
9  Emir Kujovic
10 Anel Raskaj
11 Alexander Prent
12 Tomas Zvirgzdauskas
14 Anselmo
15 Joe Sise
16 Christian Järdler
18 Marcus Olsson
19 Emil Salomonsson
20 Robin Malmkvist
21 Kujtim Bala
22 Niclas Johnsson
23 Pehr Andersson

 

Den som kollar noggrant ser att det är två nummer mitt i, 13 och 17, som ingen har fått. Det kan förstås vara så i alla fall med 13 att det inte är någon som vill ha den, eftersom det anses vara ett otursnummer. Men det mest troliga är att de sparas för några nyförvärv, troligtvis för de som man kommer låna från Espanyol. Men visst hade varit kul med något annat nyförvärv också.

Se till att gräset ligger med "grôna sidan opp"


Kommentarer
Postat av: Kungen

17 är till Henrik Larsson xD

2010-01-05 @ 21:11:33
URL: http://www.lifeandcrimes.bloggsida.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0