Genrep inför omstarten

Med en vecka till den allsvenska omstarten så ska HBK imorgon få de sista pusselbitarna på plats. Det ska man göra i en match på bortaplan mot Esbjerg på den danska (jylländska) västkusten.

 

Esbjerg som kom på en hedrande fjärdeplats när danska ligan avslutades i våras. I truppen finns för närvarande tre svenskar. Det är först och främst förre HBK-spelaren Martin Fribrock som gick till från HBK till Esbjerg sommaren 2008. Sedan finns också förre Landskrona- och Djurgården-spelaren Jones Kusi-Asare och Mikael Rynell med förflutet i Hammarby, Brommapojkarna och Landskrona. Kan också tillägga att Andreas Klarström lämnade klubben för någon vecka sedan för att återvända till Elfsborg och att förre allsvenske skyttekungen och HBK-spelaren Gunnar Heidar Thorvaldsson lämnade klubben inför förra säsongen.

 

Som sagt så är detta sista matchen innan allvaret startar igen. Så det kan vara läge att verkligen visa framfötterna imorgon och få med sig en positiv känsla till matchen mot Göteborg nästa lördag. Så jag hoppas man visa på ett bra spel och går in i matchen med rätt inställning. Man har inte sett någon startelva, men det kan väl vara läge att ställa upp med ett lag som i princip är tänkt att starta i omstarten. De positioner som känns mest öppna just nu är en av mittbacksplatserna, platsen på högermittfältet och vänsterbacken. Kanske kan morgondagens match göra dessa valen mer klara.

 

Matchen ska börja klockan ett. Förhoppningsvis är det glada miner i HBK-lägret vid tre.  

Se till att gräset ligger med "grôna sidan opp"


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0