Allsvensk kollega på besök

Förra veckan fick HBK 4-4 mot Kosovos landslag på Örjans vall. Imorgon är det dags för nästa match på Örjan. Denna gång är det mot årets succénykomling i Allsvenskan, Mjällby. Märk väl att matchen börjar klockan 18.30.

 

Mjällby har som sagt gjorde en riktigt bra vår. Bl a så vann man ju med 2-1 tidigare i vår på Örjan. Det gör att man gick in i sommarvilan som fyra i den allsvenska tabellen. Återstår att se om man lyckas hålla den placeringen, eller t o m förbättra den under hösten. Men helt klart så har man sett stabila ut bakåt, och gjorde en del mål framåt.

 

HBK fick alltså oavgjort senast mot Kosovo, i en match där Kosovo var bäst i första halvlek, och ledde med 3-1 i paus, men HBK var bättre i andra och hade t o m några lägen att vinna matchen. Det var kul att Anselmo åter fick visa målkänsla med sina två mål, och att Emil fick trycka in två efter sin knackiga vår. Kul också att Jocke Wrele och Kristoffer Thydell fick varsin halvlek, och de gjorde inte bort sig. Till imorgon så är det bara etablerade A‑lagsspelare i den startelva som preliminärt presenteras. Men man hoppas såklart på någon lite mer intressant spelare, kanske en provspelare. Men vi får väl se imorgon. Här i alla fall laget till imorgon:

 

Kalle Johnsson


Ryan Miller

Markus Gustafson

Tommy Jönsson

Christian Järdler


Jonas Gudni Saevarsson

Anel Raskaj


Alexander Prent

Emir Kujovic

Marcus Olsson


Joe Sise

 

Avbytare: Robin Malmkvist, Per ”Texas” Johansson, Richard Magyar, Kristoffer Thydell, Joakim Wrele, Emil Salomonsson och Kujtim Bala


Ska absolut bli intressant att se morgondagens match. Alltid intressant när HBK spelar....

 

Se till att gräset ligger med "grôna sidan opp"


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0