Genrep imorgon

Imorgon är det dags för HBK att spela sin sista match innan Allsvenskan börjar. Man möter då Kalmar på Sannarps konstgräs klockan två.

 

Kalmar som precis som HBK har sin sista match innan Allsvenskan imorgon. Mer om Kalmar kommer ju att komma inom den närmaste veckan i mitt tips.

 

Imorgon är sista chansen att rätta ut eventuella frågetecken. Imorgon ska spelet sitta. Får se vad träningslägret i Barcelona har gjort på spelet, och framförallt anfallsspelet och fasta situationer som är det som framförallt har tränat på. Det ska se rätt bra ut i de matcherna man spelade i Spanien, imorgon får man se hur bra spelet egentligen är. Och man borde ju ha startelvan till premiären ganska klar nu i tränarstaben, och det kommer nog till stora delar vara samma spelare som spelar imorgon som får chansen i premiären nästa vecka. Och för att mörka lite så har man inte presenterat någon startelva idag, som har gjort dagen innan inför alla andra träningsmatcher. Istället har man tagit ut en 18-mannatrupp, som ser ut såhär:

 

Karl-Johan Johnsson
Robin Malmkvist
Per Johansson
Johnny Lundberg
Tommy Jönsson
Mikael Rosén
Michael Görlitz
Emir Kujovic
Anel Raskaj
Alexander Prent
Tomas Zvirgzdauskas
Anselmo
Joe Sise
Christian Järdler
Michael Thomas
Marcus Olsson
Emil Salomonsson
Ryan Miller

 

Om man kollar igenom truppen så ser man att Saevarsson inte är med, inte heller någon av de uppflyttade spelare för året, och då framförallt inte Kujtim. Också då inte heller Markus Gustafson som har varit skadad sedan årets andra pass, inte något vidare roligt för honom. Hoppas han snart är tillbaka och kan vara med och slåss, trodde en del på honom innan försäsongen. Annars är alla spelarna med. Spännande att se vilka som får starta imorgon, och säkert är oerhört nära en plats även mot Trelleborg nästa vecka.

Se till att gräset ligger med "grôna sidan opp"


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0