Match mot A-laget imorgon

Imorgon spelar HBK sin andra och sista match nere i Barcelona. Även denna gången är det mot Espanyol, imorgon gäller deras A-lag.

 

Espanyol spelar som ni vet i högsta ligan i Spanien, Primera División. Man ligger för närvarande på 15:e plats i ligan, bara sju poäng ner till nedflyttningsplats. Det har ju då gjort att man har ansett att man vill ha kvar ett par spelare som HBK velat låna, man har inte till räckligt långt ner för att låna ut spelare som är så pass nära A-laget. Senaste titeln man vunnit var när man vann Copa del Rey för fyra år sedan. År senare var man också i final i UEFA-cupen. Men nu har man det alltså lite tyngre, men man är ju fortfarande ett lag av klass.

 

Därför ska de bli spännande och se hur pass bra lag man ställer upp med. HBK överraskande nog Espanyol med hur bra man var när man möte deras B-lag, och vann med 8-1. Får se om de vågar riskera att göra samma misstag igen. För HBK är det ju en match man kan gå in i utan någon press, men som samtidigt kan vara en intressant utmaning nu när Allsvenskan närmar sig. Kan man komma ifrån matchen med ett bra resultat så kan det säkert stärka självförtroendet. Hoppas man vågar fortsätta med sin höga press och sitt passningsspel, och får utdelning för det. Man kommer att ställa upp med detta lag:

 

Karl-Johan Johnsson

 

Ryan Miller

Johnny Lundberg

Tommy Jönsson

Per ”Texas” Johansson

 

Anel Raskaj

Mikael Rosén

 

Alexander Prent

Anselmo

Michael Görlitz

 

Joe Sise

 

Bänken: Robin Malmkvist, Christian Järdler, Michael Thomas, Marcus Olsson, Emir Kujovic, Richard Magyar och Kujtim Bala

 

Tar man hänsyn till de spelare som har/är på landslagsuppdrag så känns ju även detta mycket som ett lag som är mycket aktuell i premiären. Tror då inte kanske att Prent och Anselmo kommer spela där i premiären, men resten har i chans att spela där de spelar imorgon även mot Trelleborg. Har också redan bestämts att de ska bli tre byten i paus, Texas mot Järdler, Gus mot Thomas och Sise mot Mackie. Sedan visa det sig att spelarna som varit med P91- och U21-landslaget, Emir, Emil och Magyar, är tillbaka i Barcelona, och Emir och Magyar finns med på bänken imorgon som ni ser. Emil som spelade matchen med U21-landslaget får ledigt.

Se till att gräset ligger med "grôna sidan opp"


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0