Cupmatch i Ängelholm

Ikväll möter HBK Ängelholms FF på Ängelholms IP. Det är dags för Klubben att gå in i Svenska Cupen. En match som börjar kl 19.

 

Cupen är ju alltid cupen. För det spelar ingen roll hur många försöker intala mig att den är viktig, den har inte alls samma prioritet som en allsvensk match. Men jag tycker ändå inte man ska kasta bort chansen att kunna ta sig ut Europa genom att inte satsa fullt ut i Svenska Cupen, utan jag tycker verkligen att tränarna och spelarna ska ta den på fullt allvar.

 

Ängelholm är ingen lätt motståndare heller, utan har ju i princip etablerat sig som ett topplag i Superettan. Och får de chansen så kan de absolut ställa till det ordentligt för HBK. Så det gäller verkligen att man ger järnet i kväll. Men samtidigt så är det ju ett bra tillfälle i cupen att testa lite nya idéer som man kanske inte riktigt vågar i Allsvenskan. Och Lasse har väl tänkt göra ett litet sådant test då han ska testa Emil som vänstermittfältare, något som han spelade en del i just Ängelholm. Och förutom Emil som så har även Christian Järdler ett förflutet i Ängelholm, som t o m är hans moderklubb. Även Lasse har varit i Ängelholm som tränare. Så det finns vissa kopplingar till Ängelholm. Och på andra hållet som spelar de förra HBK-spelarna Johan Mangfors och Igor Krulj i Ängelholm. Så det kommer att bli en lite av en släktfejd ikväll.

 

HBK ska enligt Hallandsposten ställa upp såhär:

 

Kalle Johnsson

Ryan Miller

Richard Magyar

Tommy Jönsson

Christian Järdler


Anel Raskaj

Jonas Gudni Saevarsson


Alexander Prent

Emir Kujovic

Emil Salomonsson


Marcus Olsson

 

Bänken: Robin Malmkvist, Markus Gustafson, Anselmo, Joe Sise, Michael Thomas och Joakim Wrele

 

Se till att gräset ligger med "grôna sidan opp"


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0