Provspelare gjorde mål

Under HBKs match mot Mjällby i U21-Allsvenskan idag fanns det med ett nytt namn i HBKs startelvan. För som anfallare spelade nämligen en spelare vid namn Guri Baqaj.

Det visade sig att det handlar om en svensk 19-åring (född -90) som för tillfället spelar i italienska AlbinoLeffe i Serie B, näst högsta ligan i Italien. Ett lag som HBK mötte under ett träningsläger inför förra säsongen. Kom dit ifrån Malmölaget LB07. Ska vara 186 cm lång, så någorlunda lång. Sedan vad han har presterat i AlbinoLeffe hittar jag inte någonting om.

Men i dagens match, som HBK vann med 8-0, gjorde han ett mål och Micke Svensson sa såhär om honom efter matchen till hbk.se:
"Det var intressant att se honom i aktion. Efter att ha spelat två säsonger i följd har han nu inte varit igång på några veckor. Vi får se honom mer i träning, men det är alltid kul att se en spelare i match."

Själv säger Baqaj såhär:
"Det kändes bra, jag har tränat lite själv men annars är det tre veckor sen med ett lag", säger han och beskriver sig själv som en boxspelare som är duktig inne i straffområdet:
"Jag är bra på huvudet, ett bra tillbakaspel och är en målskytt"

Återstår att se vad detta leder till. Men det är ju kul att silly season börjar ta fart.

Se till att gräset ligger med "grôna sidan opp"


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0