Lasse får inte fortsatt förtroende

Efter att både ordförande Ingmar Broström och Lasse Jacobsson själva så sent som för några dagar sedan gick ut i Hallandsposten och sa att Lasse skulle få fortsatt förtroende att leda HBK även under 2011 så kom gårdagens nyhet som en överraskning.

 

För Lasse för nämligen lämna sig roll som huvudtränare i HBK. Det efter bara ett år som huvudansvarig, efter flyttats upp från assisterande efter att Janne Andersson fick lämna för ett knappt ett år sedan. Men det kan trots det bli en fortsättning för Lasse i HBK, då det Broström egentligen menade i artikeln tidigare i veckan var att man ville ha kvar Lasse i förening, men i en annan roll. Och eftersom Lasse kontrakt automatiskt förlängdes tidigare i veckan så skulle det vara svårt för HBK ur ett ekonomiskt perspektiv bryta hans kontrakt. Men det är inte säkert att Lasse kommer att vara kvar under nästa år, då han säger till Hallandsposten att han ser sig själv som en tränare och det är väl framför allt det han vill jobba som. Men ännu är det hela väldigt nytt och inga konkreta beslut har tagits.

 

HBK har inte heller ännu hittat någon ersättare till Lasse, men jakten ska vara i full gång. Man planera också att göra om hela den sportsliga organisationen. Så vad den nye huvudansvarige kommer att ha för titel återstår att se. För om han kommer vara huvudtränare eller om man kanske kommer att införa en manager roll har man inte kommit fram till ännu. Men i vilket fall så kommer det i alla fall att bli ett nytt namn som leder HBK nästa år.

 

Mer om detta kommer så småningom.

Se till att gräset ligger med "grôna sidan opp"


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0